Honeycomb - Meli Skip to content

Honeycomb

Lunch & Diner
Tijd voor jezelf
Vegetarisch
Nagerecht
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • ml
  • ml
  • el
    (gezeefd)

Instructies

Stap 1

Bekleed een vierkante bakvorm (20-23 cm) met bakpapier.

Stap 2

Doe alle ingrediënten, behalve de bicarbonaat, in een grote kookpot.

Stap 3

Roer zachtjes en verwarm de suikerstroop zonder te roeren, enkel door de pot voorzichtig rond te draaien, tot de suiker is opgelost.

Stap 4

Bevestig een suikerthermometer en verwarm tot de stroop 150°C bereikt.

Stap 5

Haal de pot van het vuur zodra de stroop op temperatuur is. Voeg onmiddellijk de bicarbonaat toe en klop krachtig. Pas op voor je handen!

Stap 6

Het mengsel zal gaan schuimen en uitzetten. Giet het direct in de bakvorm zodra het is opgezwollen. Laat het mengsel afkoelen en uitharden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.