Mini quiches met geitenkaas, walnoten en spek - Meli Skip to content

Mini quiches met geitenkaas, walnoten en spek

Lunch & Diner
Vlees & Gevogelte
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • g
  • el
  • ml

Instructies

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C en vet het muffinbakblik in met boter.

Stap 2

Ontrol het bladerdeeg, snij er kleine rondjes uit (kan met een glas) en verdeel ze over het muffinbakblik.

Stap 3

Prik met een vork enkele gaatjes in het bladerdeeg.

Stap 4

Pel en snipper de bosui fijn. Fruit in een pan met wat boter en bak de spekblokjes mee. Laat uitlekken op keukenpapier.

Stap 5

Kluts de eieren los met de room. Breng op smaak met een snuifje nootmuskaat, peper en zout.

Stap 6

Verdeel de spekblokjes, de bosui, de plakjes geitenkaas en de gehakte walnoten over de bodempjes. Besprenkel met wat honing.

Stap 7

Doe het eimengsel erover.

Stap 8

Zet het muffinbakblik met de mini quiches in de oven gedurende 20 minuten.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.