Tussendoortjes met chocolade - Meli Skip to content

Tussendoortjes met chocolade

Tijd voor jezelf

Is de Sint bij jou ook zo gul geweest met chocolade? Ontdek hier 3 gemakkelijke tussendoortjes waarin je je chocolade kan verwerken. Heerlijk smullen!

Chocolademelk met honing en kaneel

Warm de melk samen met het kaneelstokje op in een pannetje. Laat er ook de chocolade in smelten. Voeg op het einde de honing toe en meng goed. Goed doorroeren en genieten!

Gekarameliseerde banaan met chocoladesaus

Snij de banaan overlangs doormidden. Bak ze kort in warme boter, doe er honing over en laat karameliseren. Laat ondertussen wat chocolade au bain-marie smelten. Roer er eventueel wat room door voor een extra smeuïg resultaat.

Chocoladerotsjes

Doe 200 gram chocolade, 50 gram boter en 4 eetlepels honing in een pannetje, laat smelten op een zacht vuur. Meng 80 gram cornflakes met het chocolademengsel. Verdeel ze in papieren vormpjes en laat gadurende 1 à 2 uur afkoelen in de koelkast.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.