Belgische s’mores - Meli Skip to content

Belgische s’mores

Lunch & Diner
Tijd voor jezelf
Nagerecht
Verwenmoment
Belgische s’mores
Bereidingstijd
15 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

Instructies

Stap 1

Verwarm de over voor op 180° C. Breek de honingwafels doormidden.

Stap 2

Leg 4 halve honingwafels op een bakplaat en bedek deze met mini-marshmallows. Leg daarna de andere halve honingwafel erop.

Stap 3

Verwarm de honingwafels 5 minuten in de oven of totdat de marshmallows goudbruin geroosterd zijn.

Stap 4

Smelt de chocolade au bain-marie. Leg de chocolade in een kom en plaats deze in een pan met lichtjes kokend water. Zorg dat er geen water bij de chocolade komt.

Stap 5

Garneer de Belgische s’mores met de gesmolten chocolade en klaar is jouw guilty pleasure!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.