Couscous met honing, rozijnen en pecannoten - Meli Skip to content

Couscous met honing, rozijnen en pecannoten

Lunch & Diner
Vlees & Gevogelte
Couscous met honing, rozijnen en pecannoten
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • el
  • ml
  • g

Instructies

Stap 1

Rooster de pecannoten in een pan en hak ze grof.

Stap 2

Laat de rozijnen weken in een glas lauw water.

Stap 3

Breng water aan de kook met een kippenbouillonblokje.

Stap 4

Doe de couscous in een pot en voeg 250ml kippenbouillon toe. Roer goed om en laat 10 minuten wellen.

Stap 5

Kruid de kipfilets met de ras el hanout, peper en zout. Doe wat olijfolie in een pan en bak de kip goudbruin in de pan.

Stap 6

Roer de couscous los, voeg 1 eetlepel olijfolie, de gehakte noten, rozijnen en honing toe.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.