Bruschetta met geitenkaas, hazelnoot en honing - Meli Skip to content

Bruschetta met geitenkaas, hazelnoot en honing

Lunch & Diner
Tijd voor jezelf
Voorgerecht
Verwenmoment
Bruschetta met geitenkaas, hazelnoot en honing
Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
    (bij voorkeur verse geitenkaas)

  • (zonder pit)

Instructies

Stap 1

Hak de hazelnoten fijn door ze in een zak te stoppen en erover te rollen met een deegrol. Rooster ze vervolgens gedurende één à twee minuten in een antiaanbakpan. Gebruik geen boter of olie.

Stap 2

Snij de vijgen in tweeën en meng met enkele koffielepels honing, de tijmblaadjes en de hazelnoten.

Stap 3

Snij het stokbrood in dunne sneetjes (2 cm. ongeveer) en rooster ze enkele minuten onder de grill.

Stap 4

Besmeer de sneetjes met geitenkaas en verdeel er de notenmengeling over.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.