Zalm met honing en look - Meli Skip to content

Zalm met honing en look

Lunch & Diner
Vis
Zalm met honing en look
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • g
  • el
  • el

Instructies

Stap 1

Leg de zalm in een aluminiumfolie.

Stap 2

Smelt de boter in een pannetje en meng met de honing, look en citroensap tot een homogeen mengsel.

Stap 3

Smeer het stuk zalm in met het mengsel en kruid af met peper en zout. (indien gewenst kan je nog een scheutje witte wijn toevoegen)

Stap 4

Vouw de aluminiumfolie dicht zodat er niks door kan sijpelen.

Stap 5

In de oven:
Verwarm de oven voor op 190°C.
Plaats in een schaal en zet in de oven gedurende 15 à 18 minuten. Open de folie en laat nog 2 à 3 minuten braden voor een knapperige korst.

Op de barbecue:
Leg de zalm 20 à 25 minuten op de BBQ.

Stap 6

Garneer met peterselie en citroenschijfjes.

Serveer met rijst en groenten naar keuze.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.