Couscoussalade met geroosterde paprika - Meli Skip to content

Couscoussalade met geroosterde paprika

Lunch & Diner
Sauzen en vinaigrette
Couscoussalade met geroosterde paprika
Bereidingstijd
60 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • el
  • g
  • el

Instructies

Stap 1

Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Als de couscous klaar is, lepel er dan de olijfolie onder en laat afkoelen.

Stap 2

Leg de paprika’s met schil op de hete barbecue. Rechtstreeks op smeulende kolen laten garen, kan ook, maar duurt iets langer.

Stap 3

Haal de paprika’s van de barbecue zodra ze gaar en zwartgeblakerd zijn. Laat afkoelen en verwijder de schil.

Stap 4

Snijd de geschilde paprika in reepjes en voeg toe aan de afgekoelde couscous, samen met de honing.

Stap 5

Versnipper de munt en hak de walnoten grof. Voeg de munt en de walnoten ook toe aan de salade.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.