Griekse yoghurt met fruit en honing - Meli Skip to content

Griekse yoghurt met fruit en honing

Ontbijt
Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • el

  • (gehakt)
  • el

  • (ong. 20 stuks per bakje)

Instructies

Stap 1

Verwarm 2 eetlepels honing samen met wat kokosolie in een pan, op een laag vuur van max. 35 °C. Bij hoge temperatuur verliest honing zijn voedzame eigenschappen. Voeg vervolgens de gehakte hazelnoten en de havermoutvlokken toe.

Stap 2

Bak tot een krokante muesli en laat afkoelen op bakpapier.

Stap 3

Mix de frambozen samen met een eetlepel yoghurt en een eetlepel bloemenhoning tot een gladde coulis. Meng de overige Griekse yoghurt met 2 eetlepels honing.

Stap 4

Maak een bodem met de muesli en schep hier het yoghurt-honingmengsel op. Schep hier een laagje frambozencoulis op.

Stap 5

Werk af met nog wat muesli en decoreer met enkele frambozen en blauwe bessen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.