Griekse yoghurt met fruit en honing
![](https://meli.be/app/uploads/2024/06/Meli_Image_1200x640-11.jpg)
Ingrediënten
- g
- el
-
(gehakt) - el
-
(ong. 20 stuks per bakje)
Instructies
Stap 1
Verwarm 2 eetlepels honing samen met wat kokosolie in een pan, op een laag vuur van max. 35 °C. Bij hoge temperatuur verliest honing zijn voedzame eigenschappen. Voeg vervolgens de gehakte hazelnoten en de havermoutvlokken toe.
Stap 2
Bak tot een krokante muesli en laat afkoelen op bakpapier.
Stap 3
Mix de frambozen samen met een eetlepel yoghurt en een eetlepel bloemenhoning tot een gladde coulis. Meng de overige Griekse yoghurt met 2 eetlepels honing.
Stap 4
Maak een bodem met de muesli en schep hier het yoghurt-honingmengsel op. Schep hier een laagje frambozencoulis op.
Stap 5
Werk af met nog wat muesli en decoreer met enkele frambozen en blauwe bessen.