Hawaiiaanse honinggarnalenspiesjes | Meli Honing Skip to content

Hawaiiaanse honinggarnalenspiesjes

Lunch & Diner
Feest
Vis
Bereidingstijd
30 minuten
Kooktijd
6 minuten
Aantal personen

Hawaiiaanse honinggarnalenspiesjes met Meli honing: tropisch BBQ-alternatief voor vlees. Ontdek het recept!

Ingrediënten

  • g
  • el
  • kop
  • el
  • el
  • el
  • tl

Instructies

Stap 1

Als je houten spiezen gebruikt, week ze dan minstens 30 minuten in water om verbranden te voorkomen.

Stap 2

Rijg de garnalen, stukjes ananas, rode paprika en rode ui aan de spiezen.

Stap 3

Meng in een kleine kom de honing, sojasaus, sriracha, limoensap, fijngehakte knoflook en geraspte gember tot een gladde saus.

Stap 4

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

Stap 5

Bestrijk de spiezen licht met olijfolie en breng op smaak met zout en zwarte peper.

Stap 6

Leg de spiezen op de hete grill. Grill ze ongeveer 2-3 minuten per kant, tot de garnalen roze en ondoorzichtig zijn en de groenten licht aangebrand.

Stap 7

Bestrijk tijdens het laatste minuutje grillen de spiezen royaal met de pittige honingglazuur. Haal de spiezen van de grill.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.