Thaise jar salad - Meli Skip to content

Thaise jar salad

Lunch & Diner
Sauzen en vinaigrette
Thaise jar salad
Bereidingstijd
20 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • el
  • tl

  • (geperst)
  • el
  • tl
  • el
  • g
  • g
  • g
  • g

Instructies

Stap 1

Maak eerste de dressing. Meng hiervoor de olie, honing, pindakaas, look, harissa en het limoensap. De dressing giet je op de bodem van de jar (zo blijven de groentjes erboven lekker knapperig).

Stap 2

Snij de rode paprika in blokjes, snij de wortel en courgette met een dunschiller in fijne, lange reepjes. Leg de paprika, erwten, wortel en de courgette boven op de dressing.

Stap 3

Bak de kip, kruid met wat peper en zout. Laat goed afkoelen en vul de jar verder aan.

Stap 4

Schil de avocado en snij in blokjes. Besprenkel met citroen- of limoensap om verkleuring tegen te gaan. Voeg toe aan je lunch.

Stap 5

Werk af met spinazie, kruiden en cashewnoten.

TIP

Wissel gerust af met de ingrediënten: glasnoedels, boontjes, pitten en zaden, het kan allemaal!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.