Cheesecake met limoen en vanille - Meli Skip to content

Cheesecake met limoen en vanille

Lunch & Diner
Nagerecht
Cheesecake met limoen en vanille
Bereidingstijd
180 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • ml
  • g
  • g
  • g
  • g
  • g

Instructies

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Smelt de boter, verkruimel de speculoos en meng het met de gesmolten boter en een snuifje fleur de sel. Bedek de taartbodem met het mengsel. Druk goed aan en zet in de koelkast.

Stap 3

Meng de vanille met de roomkaas en de mascarpone.

Stap 4

Klop de eieren los en meng met het limoensap, de suiker, honing, bloem en rasp van de limoen tot een glad geheel.

Stap 5

Roer de twee mengsels door elkaar en doe de vulling in de bakvorm.

Stap 6

Bak de cheesecake gedurende 15 minuten op 200°C, verlaag dan de temperatuur tot 130°C en laat nog 1 uur bakken.

Stap 7

Zet de oven uit en laat de cheesecake er nog 1 uur in staan met de deur op een kiertje.

Stap 8

Laat de taart helemaal afkoelen in de koelkast voor je hem uit de vorm haalt.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.