Havermoutrepen met gepofte rijst en pindakaas - Meli Skip to content

Havermoutrepen met gepofte rijst en pindakaas

Ontbijt
Tijd voor jezelf
Sport
Bereidingstijd
20 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • g
  • g
    (tip: neem de variant met stukjes!)
  • g
  • g
    (grof)

Instructies

Stap 1

Bekleed een bakvorm met bakpapier.

Stap 2

Neem een steelpannetje en zet het op een laag vuur.

Stap 3

Verwarm de pindakaas, honing en kokosboter.

Stap 4

Voeg de havermout en gepofte rijst toe en roer goed om.

Stap 5

Giet het mengsel in de bakvorm en verdeel gelijkmatig.

Stap 6

Plaats de schaal gedurende een uurtje in de koelkast.

Stap 7

Smelt de chocolade en sprenkel over de bakvorm.

Stap 8

Laat nog een half uurtje uitharden.

Stap 9

Verwarm een mes en snij in repen of blokjes.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.