Skip to content

Bloemkoolsteak met tijmhoning en harissa

In samenwerking met Everyday Marta: www.everydaymarta.com

Lunch & Diner
Vegetarisch
Bloemkoolsteak met tijmhoning en harissa
Bereidingstijd
35 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • ml

Instructies

Stap 1

Verwarm de oven voor op 230 °C. Snijd de bloemkool overlangs in ‘steaks’ van ongeveer 1 cm dik.

Stap 2

Meng de tijmhoning met de olijfolie en de harissa. Bedek een bakplaat met bakpapier en plaats de bloemkoolsteaks erop. Bestrijk ze vervolgens met het honingmengsel

Stap 3

Plaats de bakplaat in de oven gedurende 20 minuten. Zet de oven vervolgens op grillstand en laat nog 8 à 10 minuten grillen voor een crunchy bite.

Stap 4

Serveer met hummus, geroosterde kikkererwten en duqqa.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.