Bruschetta met frisse roomkaas | Meli Honing Skip to content

Bruschetta met frisse roomkaas

Lunch & Diner
Ontbijt
Verwenmoment
Vegetarisch
Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen

Op zoek naar een lichte én smaakvolle lunch? Deze bruschetta met frisse roomkaas, sappige perzik en Meli honing is een echte verwennerij. Perfect voor een thuiswerkdag of als verrassend ontbijt- of brunchgerecht.

Ingrediënten

  • g
  • el

Instructies

Stap 1

Snijd de ciabatta in 12 dunne sneetjes. Bedruppel met olijfolie en zet kort onder de grill.

Stap 2

Bestrijk de sneetjes brood met roomkaas en enkele druppels honing. Kruid af met peper en zout.

Stap 3

Snijd de perzik in de helft en verwijder de pit. Snijd de perzikhelften in dunne schijfjes.

Stap 4

Serveer op een houten plank of bord met een extra kommetje roomkaas en honing voor de grootste lekkerbekken.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.