Gemarineerde gamba’s - Meli Skip to content

Gemarineerde gamba’s

Lunch & Diner
Vis
Bereidingstijd
25 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • el
  • el
    (+ extra partjes voor bij het serveren)
  • el
  • tl
  • g

Instructies

Stap 1

Start met de marinade voor de gamba’s. Plet daarvoor de knoflook en meng met de olijfolie, het citroensap, de honing, de chilivlokken en een snuifje zout.

Stap 2

Maak vervolgens de gamba’s schoon. Verwijder het pantser maar laat de koppen zitten. Maak een ondiepe snede langs de rug om het darmkanaal te verwijderen.

Stap 3

Bestrijk de gamba’s met de marinade. Leg ze op de hete barbecue en grill ze 3 minuten aan elke kant.

Stap 4

Serveer met zeekraal en citroen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.