Honing regenboog groente omelet - Meli Skip to content

Honing regenboog groente omelet

Ontbijt
Vegetarisch
Bereidingstijd
20 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • el
  • el
  • g
  • el

Instructies

Stap 1

Klop de eieren in een kom los met de melk, vloeibare Meli honing, zout en peper.

Stap 2

Verhit een beetje olijfolie of boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de blokjes rode, gele en groene paprika en de geraspte wortel toe. Bak de groenten 3-5 minuten tot ze zacht zijn.

Stap 3

Giet het eimengsel over de groenten in de koekenpan en verdeel gelijkmatig. Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe boven op het eimengsel.

Stap 4

Bak de omelet tot de eieren beginnen te stollen, ongeveer 5 minuten. Strooi de geraspte kaas over de omelet, indien gewenst. Vouw de omelet dubbel met een spatel en bak nog een paar minuten tot de kaas gesmolten is en de eieren volledig gestold zijn.

Stap 5

Snijd de omelet in twee helften en leg ze op borden. Garneer met verse bieslook en serveer warm.

Stap 6

Serveer met een drupje honing eroverheen voor een extra zoete twist, als de kinderen dat lekker vinden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.