Zalm met soja-honingsaus en asperges - Meli Skip to content

Zalm met soja-honingsaus en asperges

Lunch & Diner
Vis
Zalm met soja-honingsaus en asperges
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • g
  • g
  • tl
  • el
  • el
  • el
  • cm
  • ml

Instructies

Stap 1

Laat een volle waterkoker koken.

Stap 2 (enkel bij gebruik van bimi)

Overgiet de bimi met het kokend water en laat deze 1 minuut blancheren.

Stap 3

Meng de bimi, asperges, sperziebonen peultjes en doperwten samen met het zeezout en de sesamolie en leg deze vervolgens op een groot stuk zilverpapier. Leg de zalmfilets tussen de groenten.

Stap 4

Besprenkel de zalm met een mengeling van sojasaus, sesamolie en honing. Sluit de papillot en leg hem zo’n 15 à 20 minuten op de barbecue.

Stap 5

Ga ondertussen aan de slag met de dressing. Rasp hiervoor de gember en voeg deze toe bij het limoensap, de sesamolie en de lente-uitjes.

Stap 6

Haal de papillot van de barbecue en giet er de dressing over. Werk af met de grof gehakte pinda’s en schijfjes chilipeper.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.