Geroosterde pompoen met honing, tahini en sumac - Meli Skip to content

Geroosterde pompoen met honing, tahini en sumac

Lunch & Diner
Vegetarisch
Geroosterde pompoen met honing, tahini en sumac
Bereidingstijd
60 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • el
  • el
  • tl

  • (geroosterd)

Instructies

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200° C. Hak de pompoen doormidden, verwijder de pitten en snijd in dunne parten.

Stap 2

Meng de honing, tahini, citroen, rozemarijn, olijfolie, peper en zout in een kom.

Stap 3

Leg de pompoen in een ruime ovenschaal en roer het mengsel erdoorheen. Gebruik eventueel extra olijfolie om alle parten goed te bedekken.

Stap 4

Bak de pompoen ongeveer 45 minuten in de oven.

Stap 5

Haal de pompoen uit de over en strooi de sumac en pijnboompitten overheen. Et voilà, het ideale bijgerecht voor in de herfst!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.