Noedels met honing en pindasaus - Meli Skip to content

Noedels met honing en pindasaus

Lunch & Diner
Vegetarisch
Noedels met honing en pindasaus
Bereidingstijd
25 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • ml
  • el
  • el
    (of combineer gewone azijn met een tl kristalsuiker)
  • el

Instructies

Stap 1

Breng een grote pot met gezouten water aan de kook. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en doe de noedels daarna terug in de pot.

Stap 2

Meng de pindakaas, sojasaus, Meli-honing met gember, rijstazijn en chilipasta door elkaar.

Stap 3

Voeg de saus toe aan de noedels en meng met een keukentang op een laag vuur. Roer tot de saus goed warm is.

Stap 4

Serveer met gecrushte pindanoten, basilicum, gehakte lente-ui en een schijfje limoen. Smakelijk!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.