Snacktime! Kikkererwten worden vaak gebruikt in de vegetarische keuken omdat ze veel eiwitten en vezels bevatten. Bij Meli houden we wel van een gezond tussendoortje!
Geroosterde kikkererwten met honing en kaneel
Ingrediënten
-
g
(in blok of pot) - el
- tl
- tl
Instructies
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier.
Stap 2
Giet de kikkererwten af, laat ze uitlekken en dep ze voorzichtig droog met een theedoek. Rooster ze daarna 30 minuten in de oven.
Stap 3
Haal de kikkererwten uit de oven. Meng de rest van de ingrediënten in een kom en roer het mengsel door de kikkererwten.
Stap 4
Zet de kikkererwten 10 minuten terug in de oven voor extra knapperigheid.
Tip
De kikkererwten zijn vijf dagen houdbaar in een luchtdichte verpakking. Dat is extra lang genieten!