Skip to content

Geroosterde kikkererwten met honing en kaneel

Snacktime! Kikkererwten worden vaak gebruikt in de vegetarische keuken omdat ze veel eiwitten en vezels bevatten. Bij Meli houden we wel van een gezond tussendoortje!

Tijd voor jezelf
Verwenmoment
Geroosterde kikkererwten met honing en kaneel
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
    (in blok of pot)
  • el
  • tl
  • tl

Instructies

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier.

Stap 2

Giet de kikkererwten af, laat ze uitlekken en dep ze voorzichtig droog met een theedoek. Rooster ze daarna 30 minuten in de oven.

Stap 3

Haal de kikkererwten uit de oven. Meng de rest van de ingrediënten in een kom en roer het mengsel door de kikkererwten.

Stap 4

Zet de kikkererwten 10 minuten terug in de oven voor extra knapperigheid.

Tip

De kikkererwten zijn vijf dagen houdbaar in een luchtdichte verpakking. Dat is extra lang genieten!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.