Boekweitpannenkoekjes met ricotta, honing en citroen - Meli Skip to content

Boekweitpannenkoekjes met ricotta, honing en citroen

Ontbijt
Boekweitpannenkoekjes met ricotta, honing en citroen
Bereidingstijd
20 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • dl
  • el

Instructies

Stap 1

Doe het boekweitmeel in een grote kom en meng er de eieren en de karnemelk door.

Stap 2

Mocht je tijd hebben, laat het deeg dan 1 à 2 uur rusten.

Stap 3

Maak ondertussen de ricotta topping. Meng daarvoor de ricotta met de honing en voeg het sap van de citroen toe.

Stap 4

Doe de olie in een koekenpan en laat goed heet worden.

Stap 5

Schep een soeplepel van het deeg in de pan en wals met de pan, tot het beslag de volledige bodem bedekt.

Stap 6

Zet het vuur lager, laat de pannenkoek rustig garen, tot de onderkant goudbruin kleurt, en draai om.

Stap 7

Serveer de boekweitpannenkoeken met het ricottamengsel. Smakelijk!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.