Skip to content

Cake met honingwafel

Tijd voor jezelf
Verwenmoment
Cake met honingwafel
Bereidingstijd
30 minuten
Kooktijd
60 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • g
  • g

  • (hou wat apart voor de topping)

Instructies

Stap 1

Verwarm de oven op 175 °C (heteluchtoven).

Stap 2

Meng de boter, suiker en vanillesuiker met een mixer. Voeg één voor één ook de eieren toe.

Stap 3

Voeg nu de zelfrijzende bloem en het snufje zout toe. Vanaf je een mooi beslag verkregen hebt, mag je stoppen met mixen.

Stap 4

Snijd de honingwafel in stukjes en spatel ze door het beslag.

Stap 5

Stort het beslag in een ingevette en cakevorm en strooi nog wat stukjes stroopwafel over de het beslag als afwerking. Bak de cake gedurende 60 minuten op 175 °C.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.