Behoefte aan nieuwe inspiratie voor de lunch? Met deze summer bowl burrito met honey lime dressing neem je de zomer mee naar je werk! Makkelijk, fris en (kleur)rijk aan groentjes.
Summer bowl burrito met honey lime vinaigrette

Ingrediënten
- g
- g
-
(fijngehakt) - el
- el
-
tl
(vinaigrette) -
(vinaigrette) -
tl
(vinaigrette) -
tl
(vinaigrette) -
tl
(vinaigrette) -
(vinaigrette)
Instructies
Stap 1
Maak eerst de dressing door alle ingrediënten met elkaar te mengen. Houd deze apart tot het einde, zodat alles lekker knapperig en vers blijft.
Stap 2
Verdeel de ijsbergsla over twee kommen, dit wordt het bedje van je burrito bowl. Halveer de kerstomaatjes, snijd de avocado en snipper de rode ui. Geef alle groenten inclusief de maïs en de jalapeños nu een plekje in de bowls, zo creëer je een zomers kleurenpalet.
Stap 3
Besprenkel de salade met de frisse honing-limoenvinaigrette.
Voeg een handvol tortillachips toe voor een lekkere crunch en serveer direct. Geniet van deze verfrissende en zomerse burrito bowl!
Meer recepten zoals dit
Bereidingstijd 10-min
Herfstsalade met honing-balsamicodressing
Bereidingstijd 15-min
Meli honingcake
Bereidingstijd 60-min
Bruschetta met ricotta, geroosterde druiven en tijmhoning
Bereidingstijd 15-min
Eendenborstfilet met honing en balsamico
Bereidingstijd 25-min
Belgische s’mores
Bereidingstijd 15-min